Konsert på Time bibliotek 14.12.2019.

Konsert på Time bibliotek 14.12.2019.

NY NORSK MUSIKK: Ute med ny Cd-singel

Halvdan bor på Kleppe i Rogaland, og har i mange år arbeidet som musikklærer og spesialpedagog med musikk som verktøy for samspill og kommunikasjon. Nå har han startet visegruppe sammen med venner, og gruppen har flere konserter på nord-Jæren i høst. For tiden er visegruppen en kvartett med Tove Lise Skarestad, sang, Tore Koppang, trekkspill, Oddbjørn Berentsen el.bass og Halvdan på gitar og sang. Geir Magne Edland blir med på saksofoner ved høve, slik som på konserten 14.12. på Time bibliotek.
 
Musikkglede:
Visegruppen spiller for underholdning og musikkfelleskap for alle som liker musikk med vekt på tekstinnhold.
Programmet Musikkglede består av med noen av Halvdan sine viser sammen med kjente sanger fra det norske og svenske viserepertoar.

 Halvdanproject 2019: Ny Cd-singel. Tittel: På flukt.

Nå i voksen alder, vil Halvdan satse mer på egne ressurser og musikkuttrykk inspirert av bilder, lyd, tekster og poesi. Sangen På flukt er den første singel-Cd Halvdan gir ut. Han jobber for tiden som freelance med spilleoppdrag og flere musikkprosjekt. Han skriver nye sanger for innspilling i studio i høst med profesjonell produsent og musikere.  Halvdan skriver visetekster på nynorsk og mener at musikk er en stor ressurs for å skape livskvalitet, felleskap og glede.

Musikkprogram: MUSIKKGLEDE!

Konsert: Halvdan med venner.

Tove Lise Skarestad, sang.
Tore Koppang. Trekkspill.

Oddvar Berentsen. El.bass

Klepp bibliotek:03.10.19 

Hå kulturtorg:


Tove Lise Skarestad: Sang

Tore Koppand: Trekkspill.

Halvdan Presthus: Gitar/ sang.
 

www.ha.no/ kulturprogram

Ogna Scene

Scenen er din! Halvdan med band!

Dato:19.04.2019